Over Gras Art

Gras Art is een Internationale groothandel op het gebied van kunstgras. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van kunstgrasproducten en beschikken daarvoor over wereldwijde connecties.

Met Gras Art maakt u van iedere tuin een plaatje. Ons kunstgras is op het eerste gezicht niet van natuurlijk gras te onderscheiden. Wel biedt het talloze voordelen die natuurlijk gras niet kan bieden. Denk aan de onderhouds- en gebruiksvriendelijkheid, weerbestendigheid, slijtvastheid en de mogelijkheden voor hergebruik. Uiteraard voldoet Gras Art aan de strengste normen en milieueisen. Daarbij zijn onze kunstgrassoorten allemaal UV-bestendig!

Gras Art kunstgras is er niet alleen in de kleur groen, maar u kunt ook kiezen voor inspirerende kleuren zoals wit, oranje, rood, groen, geel en blauw. En uiteraard is een combinatie van kleuren ook een mogelijkheid. Zo geeft u een kinderspeelplaats, speeltuin, een ontmoetingsplek of een deel van een tuin een wel heel verrassende uitstraling. Wij vinden het erg belangrijk om goede kwaliteit en service te bieden. Klantvriendelijkheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Bij Gras Art is alles mogelijk.

Of u nu een volledige rol kunstgras zoekt, of een coupon op lengtemaat.
Dankzij onze grote voorraad en moderne snij faciliteiten, kunnen wij bestellingen op korte termijn leveren.

Dealer worden Stalen aanvragen